Försäkringsbolag

Försäkringsbolag

Att anlita ett försäkringsbolag idag är som att prenumerera på trygghet. Det kan kännas lite drygt att betala den där kännbara summan varje månad; men när olyckan är framme är du glad att du gjorde det. Dock kräver innehav av en försäkring ett litet engagemang av dig också. Det är inte bara att köpa några försäkringar och sedan tro att allt är säkrat. En ALLförsäkring täcker sällan precis allting. Det är upp till dig att läsa igenom noga vad den försäkring du köpt egentligen ersätter. Det finns alltid små hållhakar och förutsättningar som måste uppfyllas.

Jämför bilförsäkring här, hitta bästa priset, klart på 30 sek !

Om du tillexempel lämnade din bil med öppen dörr och nycklarna i någonstans i en Stockholmsförort – då är risken väldigt stor att ditt försäkringsbolag har minst en liten paragraf som svär dom fria från att betala ut stöldersättning som annars ingår i halvförsäkringen på bilen.

Det ingår alltid ett mått av eget ansvar som krävs av dig. Känner du att du är en person som har svårt att hantera ansvar och ofta hamnar i situationer där allt liksom bara blir fel, så kan du hos många försäkringsbolag lägga till en drulleförsäkring. Det betyder kort och gott att du får ersättning trots att du betedde dig mindre ansvarsfullt och lite mer korkat än vad som annars anses normalt. Att du helt enkelt betedde dig som en drulle.

Hos ett försäkringsbolag kan du försäkra dig mot det mesta. Och där en försäkring inte gäller kan du ofta teckna en tilläggsförsäkring så du får så mycket skydd du behöver. Hos ett försäkringsbolag kan du vanligen försäkra dig mot det mesta, det handlar bara om priset på premien.

Försäkringsbolagen räknar med hjälp av statistik ut nivåer på premier och ersättningar i förhållande till sannolikheten för att den eventuella olyckan ska ske. Därför har man också hört talas om väldigt annorlunda försäkringar tecknade hos försäkringsbolag. Ett exempel är den gamla filmkomikerna Marty Feldman – som var känd för sina stora och skelande ögon. Filmbolaget antog att hans komiska berömmelse skulle dala om han en dag slutade skela. Därför försäkrade man hans ögon mot detta. Så att filmbolaget skulle bli ekonomiskt kompenserade.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Försäkringsbolag, 10.0 out of 10 based on 1 rating